mandag, juni 12, 2006

Lidt formelt om stifterne

Kernen i Tape5s organisation udgøres af de to ejere og stiftere, Joakim Nygård og Andreas Halberg. Joakims primære arbejdsområde er udarbejdelsen af websiden, mens Andreas har det administrative ansvar. Alle vigtige beslutninger bliver taget af disse to sammen.

Joakim har arbejdet professionelt med webudvikling siden 1999, primært i eget firma, og er nu under uddannelse til civilingeniør. Han har løst opgaver for bl.a. Københavnerprisen, Roskilde Festival, Dansk Grammy og EMI. Joakim har været involveret i en lang række arbejdsopgaver fra projektstyring og konceptudvikling over programmering og databasedesign til video produktion og grafisk design. Joakim har i en periode været tilknyttet nyhedstjenesten Comon som skribent.

Andreas er uddannet mediekoordinator og skrev i 2001 speciale om Micropayment systemer. Han har i en årrække arbejdet i en Københavnsk pladebutik, og har derudover været ansvarlig for Copenhagen Jazzfestival i bl.a. Tivoli Jazzhouse, det der dengang hed Mantra. Har desuden spillet jobs, både som udøvende musiker og som DJ. Andreas har bl.a. medvirket på Nobody Beats the Beat, og har arbejdet med komposition og post produktion af reklamemusik.

Ingen kommentarer: